Warenhuys meets Pinterest

In het Warenhuys in Waardenburg is de afgelopen maanden een grote en uitdagende verbouwing uitgevoerd. De voormalige kantoorverdieping is omgetoverd tot sanitair en tegel showroom. Op het dak is een nieuwe verdieping gebouwd voor kantoren, kantine en vergaderfaciliteiten. De uitdaging? Zo min mogelijk hinder voor klanten en medewerkers tijdens de verbouwing. Het resultaat? 650 m2 extra badkamer inspiratie!

Inspireren en helpen kiezen
We merkten dat klanten ons keukenassortiment hoger waardeerden dan het assortiment sanitair en tegels. Dat lag vooral aan de presentatie van het aanbod. Door toevoeging van de extra verdieping ontstond de mogelijkheid om dit te verbeteren. Doel was om mensen te inspireren en nóg beter te helpen met kiezen door meer tegelcombinaties te tonen, specifieke aandacht te besteden aan trends, maar ook door gebruik te maken van overzichtelijke keuzepleinen. Op de nieuwe verdieping is gekozen voor een ‘real life Pinterest’ manier van presenteren. Klanten worden geïnspireerd en geholpen bij het stap voor stap maken van de juiste keuzes. Het Warenhuys weet met deze nieuwe verdieping haar klanten wederom te verrassen en enthousiasmeren. De eerste reacties van onze klanten zijn erg positief.

Open met minimale overlast
Tijdens de verbouwing bleef het Warenhuys ‘gewoon’ open. Klanten hebben na ieder bezoek hun ervaringen met ons gedeeld. Daaruit is gebleken dat de overlast als minimaal werd ervaren. Daar zijn we enorm trots op. Met een uiterst gemotiveerd bouwteam van Van Wanrooij is de verbouwing in een korte periode tot een succes volbracht.

Verbouwing Warenhuys

September 2018
Schetsontwerp

Maart 2019
Interieurontwerp

Juli 2019
Start bouw

December 2019
Oplevering

Totale bouwtijd
5 maanden