Vakmanschap betekent letterlijk: de vaardigheid om hoog kwalitatief werk af te leveren. We vroegen onze vakmannen wat hun werk nou zo leuk maakt. De rode draad? ‘Kwaliteit leveren’ staat bij iedereen hoog in het vaandel. Net in dienst of 40 jaar werkervaring, iedereen werkt op z’n Van Wanrooijs: doorgaan tot het gaatje, samen met elkaar, in een hoog tempo en met veel plezier. Maar wie zijn deze vakmannen? Op bezoek bij de ploeg van uitvoerder Freddy Steenbergen bij ‘De Kreek’ in het Brabantse Oosterhout.

“Ik stel mijn ploeg samen op sfeer en vakmanschap. Ik wil de beste kwaliteit kunnen leveren voor onze klanten.”

Marcel van Deutekom, Voorman timmerman, werkt 24 jaar bij Van Wanrooij

“Iedere dag is anders voor mij. Ik kom steeds weer op nieuwe locaties. De vrijheid in m’n werk, daar geniet ik het meest van.”

Sjon van Zandvoort, Chauffeur planner, werkt 18 jaar bij Van Wanrooij

“Ik vind het nog steeds prachtig om met jonge én ervaren mensen samen een kwalitatief goed werk te leveren. De afwisseling in het werk spreekt me het meest aan.”

Freddy Steenbergen, Uitvoerder, werkt 38,5 jaar bij Van Wanrooij

“In de bouw werk je met een team. Samen hard werken, kwaliteit leveren en vooral ook plezier maken. Ik vind het mooi om daar al meer dan 38 jaar onderdeel van te zijn.”

Twan van der Doelen, Metselaar / afwerker, werkt 38,5 jaar bij Van Wanrooij

“Iedere handeling die we doen blijft voor lange tijd zichtbaar. Dat is het mooie van ons vak. Iets tastbaars maken, daar word ik blij van.”

Jurgen Scheijven, Voorman metselaar, werkt 1 jaar bij Van Wanrooij

“Als je altijd met dezelfde ploeg ergens aan werkt, dan weet je gewoon dat de kwaliteit goed is. Met Geert werk ik al 22 jaar samen.”

Luuk Verzantvoort, Timmerman afbouw, werkt 22 jaar bij Van Wanrooij

“Het geeft mij voldoening als ik woningen mooi kan aftimmeren en dat onze klanten daar tevreden over zijn.”

Geert van Bakel, Timmerman afbouw, werkt 26 jaar bij Van Wanrooij