Het timmerteam van Johnniel is op zoek naar een leuke collega. Om te ontdekken of jij bij zijn team past, leggen we Johnniel en zijn team een paar stellingen voor. De antwoorden slaan de spijker op z’n kop!

Jouw beurt Johnniel! Je móet kiezen...

Werken met 30 graden of in de regen?
Sowieso 30 graden. Werken in een regenpak is natuurlijk niet ideaal.

Voetbal of darten?
Voetbal! Passief dan wel, ik sta zelf niet op het veld… Maar ik volg zowel Nederlands als buitenlands voetbal.

Caravan of vliegtuig?
Vroeger gingen we jaarlijks met de caravan; dan gingen we met de auto op pad en zochten we onderweg een camping op de bonnefooi. Altijd gezellig! Maar nu de kinderen wat ouder zijn gaan ze niet meer mee. Dan is het vliegtuig een stuk makkelijker.

Dakkapel plaatsen of vloertje leggen?
Doe mij maar een dakkapel, want die kunnen een huis een mooie uitstraling geven. Een vloer zie je later natuurlijk niet meer, dus daarbij heb je minder eer van je werk.

Queen of Hazes?
Naar Queen luister ik graag. Nederlandstalig is niet zo mijn ding.

Films of series?
Allebei niet eigenlijk! Programma’s zoals Expeditie Robinson en Wie Is De Mol vind ik wel mooi om te volgen. Verder kijk ik eigenlijk vooral mee met wie de afstandsbediening heeft.

Herkenbaar?

Lees ook meer over ploeggenoten Martin en Jurghen. Denk jij dat je bij hun team past? Kom langs voor een kop koffie en leer ze binnenkort écht kennen! App onze collega Lyanne voor meer info: 06-51307250 of reageer direct op de vacature via onderstaande button.