Een stage bij Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling is een unieke kans om de bouwwereld te leren kennen en misschien wel je eerste job te vinden. Elk jaar verwelkomen we meer dan 20 stagiairs en leerlingen: in de uitvoering en werkvoorbereiding, op de BIM-afdeling en de bouw. Een ideale opstap naar de rest van jouw carrière!

Wij zoeken momenteel stagiairs Bouwkunde, Werkvoorbereiding en Uitvoering. Iets voor jou? Reageer dan snel op onze vacature

Jouw stage telt

Tijdens je stages doe je je eerste werkervaring op. Spannend! Gelukkig word je door onze collega’s met open armen ontvangen. We zien jou dan ook als volwaardige collega en betrekken je meteen bij echte projecten. Je komt in een enthousiast, jong team en je krijgt genoeg vrijheid om je ding te doen. En heb je nieuwe inzichten of ideeën? Dan horen we die graag!

Een vliegende start

We investeren graag in de ontwikkeling van onze collega’s. En daar horen onze stagiairs en leerlingen natuurlijk ook bij! Onze ervaren begeleiders staan altijd voor je klaar. Wil je tijdens je stage ook even proeven van een andere afdeling? Dan kan dat! Samen zoeken we naar de beste invulling van jouw stage.

‘Je leert hier snel de breedte van de bouw kennen’

Thijs, Trainee Bouwkunde
  • Robin Willem.png
  • Maud.png
  • Bjorn.png
  • Janique.png

Afstuderen?

Doe je bij Van Wanrooij een afstudeerstage? Dan zorgen we samen voor een toffe opdracht waar jij je mee bezig gaat houden.

Blijf je hangen na je (afstudeer)stage?

Bevalt het jou én ons goed? Dan zou je zomaar eens een vaste baan aangeboden kunnen krijgen! Of als je nog niet klaar bent met je opleiding, dan vinden we misschien wel een passende bijbaan voor je. Dat is pas snel aan je carrière bouwen…

Nog meer voordelen!

Verder zitten er nog allerlei leuke bijkomstigheden aan werken bij Van Wanrooij. Zoals jaarlijks een aantal gezellige bedrijfsfeesten, vers fruit op kantoor en een zomer- en winterpakket per post. Ook krijg je een nette maandelijkse stagevergoeding (mbo €400 bruto, hbo €550 bruto).

‘Typisch Van Wanrooij? Groot zijn door de kleine dingen niet te vergeten’.

Mark, BIM-modelleur

Welkom bij ons familiebedrijf

Wat ons kenmerkt? Wij zijn nuchtere aanpakkers, we kijken altijd vooruit. Als we een kans zien, dan grijpen we ‘m. Half werk kennen we niet. We zijn altijd in voor een geintje en vieren graag samen onze successen. Samen dragen we - ieder vanuit zijn eigen expertise en enthousiasme - bij aan het ontwikkelen en bouwen van woningen. Dát maakt Van Wanrooij!

Zin in een stage bij Van Wanrooij?

Neem dan gerust contact met ons op: