M&G koopt distributiecentrum ’s-Heerenberg van In Monte Investments

In Monte Investments verkoopt het distributiecentrum met een totale oppervlakte van 34.500 m² aan M&G European Property Fonds. In Monte Investments is een samenwerkingsverband tussen Van Schijndel Bouwgroep en Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling. Dit distributiecentrum is een eigen ontwikkeling van In Monte Investments.

Het moderne gebouw bestaat uit twee grote distributiecentra en is gelegen op het bedrijventerrein DocksNLD aan de Transportweg in ’s-Heerenberg. Op dit distributiecentra is een brede groep logistieke gebruikers actief. Het project zal naar verwachting in november 2022 worden opgeleverd en krijgt het BREEAM-label Good. De uitvoering is volledig in handen van Bouwbedrijf van Schijndel B.V.

Unit 1 is voor tien jaar verhuurd aan JCL Logistics Benelux B.V. die haar groei voortzet in ’s-Heerenberg. Het huidige gebouw aan de Distributiestraat is in een eerdere fase ook door Van Wanrooij – van Schijndel ontwikkeld en gebouwd. Unit 2 met een oppervlakte van ongeveer 17.250 m² is vooralsnog beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met Cushman & Wakefield

In Monte Investments is voor de verkoop geadviseerd door Cushman & Wakefield en TLF. M&G is voor de aankoop geadviseerd door De Lobel & Partners. We bedanken alle betrokken partijen voor de samenwerking.