Hoofdkantoor Van Wanrooij verhuist naar Den Bosch

Eerder berichtten we al over onze oriëntatie op een nieuwe locatie voor het hoofdkantoor van Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling. Nu is het definitief: we gaan medio 2022 verhuizen naar kantoor Belvédère in het Paleiskwartier in Den Bosch.

Professionalisering
Eén van de redenen van de verhuizing is dat we ruimte willen creëren voor verdere ontwikkeling en professionalisering van het bedrijf. Ook is door de groei van de afgelopen jaren een tekort aan werkplekken ontstaan. Daarnaast verwachten we door de locatie en uitstraling van het kantoor de kansen voor het aantrekken van personeel te vergroten. Om de nieuwe generatie en een andere doelgroep medewerkers te bereiken is een meer centrale en dynamische locatie een voordeel. Daarin speelt ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer een rol.

Een passend ontwerp
Onlangs heeft Inbo Architecten op basis van ons Programma van Eisen een voorlopig ontwerp gepresenteerd voor de indeling van het kantoor. Dit ontwerp geeft ons het comfort dat het kantoor geschikt is voor onze activiteiten en beoogde doelen. Functioneel past het; de volgende taak is om dit ontwerp nog meer op ons ideaal aan te laten sluiten en de ruimte voor ontmoeting en kennisoverdracht te optimaliseren. Uiteraard mag ‘het Van Wanrooij-gevoel’ in het nieuwe kantoor niet ontbreken. Ook daar zal de nodige aandacht naar toegaan.

Vooruitblik
Zolang het ontwerp nog niet definitief is, blijft een definitieve planning uit. We richten erop om in december tot een definitief ontwerp te komen, waarbij uiteraard ook een delegatie van de toekomstige gebruikers mee hebben gebrainstormd.   

Ons doel is om het hoofdkantoor halverwege 2022 te verhuizen. Het is voor ons als bedrijf een flinke stap, maar we kijken ernaar uit om vanuit Den Bosch verder te bouwen aan onze toekomst.

Oriëntatie Timmerfabriek en magazijn
Onze werkplaats en opslag van materiaal/materieel kunnen niet meeverhuizen naar Den Bosch. De komende periode zullen we daarom starten met een oriëntatie op de meest geschikte bestemming voor deze locatie. Deze bestemming zal in een kleinere straal rondom Geffen gezocht worden.