Van Wanrooij stijgt verder in Top Woningontwikkelaars

Voor het jaarlijks onderzoek naar woningverkoop in Nederland, heeft PropertyNL de cijfers van 45 partijen vergeleken. Zowel onafhankelijke ontwikkelaars en bouwondernemingen als ontwikkelende beleggers werden hierin meegenomen. In het onderzoek is gekeken naar het aantal verkochte woningen in 2020, uitgesplitst naar koopwoningen voor de particuliere markt en beleggers van huurwoningen.

Op de 2e plaats
Op basis van het totaal aantal verkochte woningen in 2020 scoorden we een zevende plaats, met 1863 verkochte woningen. Daarmee stijgen we één plaats ten opzichte van 2019. Kijken we alleen naar koopwoningen, dan staan we zelfs op de 2e plaats! Met 1654 verkochte koopwoningen zijn we maar liefst drie plaatsen gestegen. Een bijzondere plek voor ons familiebedrijf, na BPD zijn wij de grootste ontwikkelaar van koopwoningen in Nederland.

Inspelen op vraag woningmarkt
Meer projecten, meer woningen: daar vraagt de huidige markt om. Met ons flexibele Optio-woningconcept kunnen we hier doelgericht op antwoorden. Het stelt ons in staat om binnen korte tijd marktconforme woningen en appartementen te ontwikkelen. Procesoptimalisatie zit in ons DNA en dat weten we ook door te voeren in onze digitale marketingaanpak. Ook de verkoopresultaten van 2021 zijn veelbelovend. En daar zijn we trots op.

Bron: PropertyNL