Familiebedrijf Van Wanrooij in top woningontwikkelaars

Voor het jaarlijks onderzoek naar woningverkoop in Nederland, heeft PropertyNL de cijfers van 40 partijen vergeleken; zowel onafhankelijke ontwikkelaars en bouwondernemingen als ontwikkelende beleggers. Er is gekeken naar het aantal verkochte woningen in 2019, uitgesplitst naar koopwoningen voor de particuliere markt en beleggers huurwoningen. 

In de top 5

Op basis van het totaal aantal verkochte woningen in 2019 scoorden we een achtste plaats, met 1738 verkochte woningen. Als we in het overzicht alleen kijken naar het aantal koopwoningen, behoren we tot de top 5 van Nederland. Met 1351 verkochte koopwoningen hebben we zelfs een vierde plaats bereikt. Een bijzondere plek voor een familiebedrijf, tussen ontwikkelaars als BPD, AM, Amvest en Heijmans. 

Inspelen op vraag woningmarkt

Meer projecten, meer woningen: daar vraagt de huidige markt om. Met ons flexibele Optio-woningconcept kunnen we daar deels een doelgericht antwoord op geven. Het stelt ons in staat om binnen korte tijd marktconforme woningen en appartementen te ontwikkelen. Procesoptimalisatie zit in ons DNA en dat weten we ook door te voeren in onze digitale marketingaanpak. De verkoopresultaten van 2020 lopen thans voor op de trendlijn van 2019. En daar zijn we nu al trots op.