Showroom Van Wanrooij in Waardenburg transformeert kopen van keuken tot virtuele ervaring

Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys onderscheidt zich met innovatieve en unieke concepten in de wereld van keukens, badkamers en tegels. Zo kan de klant op ware grootte je keuken nabouwen in de paskamer, kan men alle tegels alvast digitaal in een patroon samenstellen en het is simpel keuzes te maken in apparatuur en meer op de grote keuzepleinen. Aan dit rijtje van belevingsconcepten is nu Virtual Reality toegevoegd.

Eerste in Nederland
Als eerste showroom in Nederland biedt Van Wanrooij haar klanten de mogelijkheid om virtueel door de nieuwe keuken te lopen. Dit vereenvoudigt het maken van keuzes. Is er wel voldoende doorloopruimte? Bevinden alle apparaten zich wel binnen handbereik? Is de werkhoogte eigenlijk wel goed? De antwoorden op deze vragen worden meestal pas ervaren als de keuken er eenmaal staat. Virtual Reality biedt de mogelijkheid om de toekomstige praktijk al te ervaren in de showroom. Wel zo prettig, want op dat moment is alles nog mogelijk!

Enthousiast
De eerste klanten die virtueel door hun nieuwe keuken zijn gelopen zijn zeer enthousiast en weten niet was ze meemaken. Ze krijgen niet alleen een kijkje in hun eigen toekomstige keuken maar ervaren deze ook al echt in 3D!

www.vanwanrooij-warenhuys.nl

  • _PZ69162.jpg
  • IMG_8032.jpg
  • IMG_8073.jpg
  • IMG_8005-bewerkt.jpg
  • IMG_8001.jpg