Directie stoomt Van Wanrooij klaar voor de toekomst

Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling gaat in 2022 veranderen. De verhuizing naar Paleiskwartier Den Bosch is één van de stappen die we zetten om ons bedrijf fysiek klaar te maken voor de toekomst. Maar ook organisatorisch gaan we ons klaarmaken voor een volgende fase.

Introductie overkoepelende holding
Afgelopen woensdag maakte de directie aan haar medewerkers bekend dat er plannen zijn om in 2022 de organisatiestructuur van Van Wanrooij uit te breiden met een nieuwe overkoepelende holding. Directieleden John, Clemie en Joris zullen vanuit daar actief zijn. De dagelijkse leiding van de operationele bv’s zal worden overgedragen aan een nieuwe directie of managementteam.

Strategische keuze
Sinds de oprichting van het bedrijf in 1969 zijn er altijd strategische keuzes gemaakt om de positie van het bedrijf te versterken. Ook het opzetten van een overkoepelende holding is een strategische keuze. De onderneming is in de loop der jaren flink gegroeid. John: “Als directie zijn we inmiddels verantwoordelijk voor zo’n 350 medewerkers. Door de leiding te spreiden verminderen we de risico’s die in de toekomst op de loer liggen. Omdat de volgende generatie voorlopig niet in beeld is, gaan we dit op een andere manier invullen.” Clemie: “Een veelomvattende keuze, maar we zijn het erover eens dat dit de juiste weg is. Op deze manier kunnen we de continuïteit van ons bedrijf verzekeren en ons sterk maken voor de toekomst.”

Joris: “Samen gaan we verder werken aan een gezonde toekomst voor Van Wanrooij. Uiteraard streven we ernaar om niets verloren te laten gaan van de vertrouwde, fijne cultuur die ons familiebedrijf kenmerkt.”

Grote ontwikkelingen in het proces zullen op deze site te lezen zijn. U kunt zich tevens onderaan deze pagina aanmelden voor de zakelijke nieuwsbrief.