Virtuele tour door de optie-showroom

Nadat je een nieuwbouwhuis van Van Wanrooij hebt gekocht word je uitgenodigd om alle opties te gaan bespreken. Dit gebeurt in de showroom in Waardenburg. Om je zo goed mogelijk te informeren over alle meer/minderwerk opties is een interactieve optie-showroom ingericht. In deze optie-showroom kan de kopersbegeleider je de opties op ware grootte laten ervaren! Dat maakt het maken van alle keuzes een stukje eenvoudiger. Neem alvast een virtueel kijkje in de optie-showroom!

Een huis kopen vanaf een bouwtekening op papier is niet voor iedereen even makkelijk. Van Wanrooij wil haar klanten zo goed mogelijk laten ervaren hoe hun toekomstige nieuwbouwhuis eruit gaat zien. Zo bieden wij potentiele kopers met onze nieuwbouw app de mogelijkheid om in virtual reality al door de woning te lopen. Kopers nodigen wij uit in de interactieve optie-showroom om alle opties voor hun nieuwe huis te bespreken.

Hoe groot wordt de woonkamer met een uitbouw?
In de optie-showroom zijn tal van opties te bekijken. Denk aan deuren, stopcontacten, sanitair en trappen. Maar er is meer te ervaren! Wat denk je van het op ware grootte ervaren van de extra ruimte bij een uitbouw? In de optie-showroom is een woonkamer nagebouwd waarbij de achtergevel 1,20 of 2,40 meter verschoven kan worden. Dichter bij de werkelijkheid van je toekomstige huis kun je bijna niet komen!

Wat voegt een dakkapel op zolder toe?
Ook hebben we een zolderverdieping op ware grootte nagebouwd zodat je kunt zien wat een dakraam of een dakkapel met de ruimte doet. Ervaar de lichtinval en de extra ruimte die ontstaat! 

Alvast een virtueel kijkje in de optie-showroom
Na ondertekening van het koopcontract gaat (in vele gevallen) de termijn 'ontbindende voorwaarden financiering' in van twee maanden. Na die twee maanden neemt de kopersbegeleider contact met je op om je uit te nodigen voor een afspraak in de optie-showroom in Waardenburg. Ben je nu al nieuwsgierig? Doe de virtuele tour!

  • Metselwerk.jpg
  • Virtuele woning.jpg (1)
  • Trap.jpg
  • Basis sanitair(1).jpg
  • Dakkapel.jpg