Van Wanrooij uitgeroepen tot krachtigste b&u bedrijf

b&b info, de enige aanbieder in Nederland van bedrijfsinformatie voor de bouw en installatietechniek, heeft voor het eerst het krachtigste b&u bedrijf vastgesteld. Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling is met voorsprong benoemd tot het krachtigste b&u bedrijf van boekjaar 2016!

In het juryrapport motiveert b&b info zijn keuze als volgt: “Het succes van Van Wanrooij zit hem in de gevarieerde ontwikkelportefeuille, de focus op woningen, het flexibele woningconcept Optio, slimme online marketing en het streven naar optimale klantbeleving en klanttevredenheid.”

Directeur John van Wanrooij over de award: ”Wij zijn er erg trots op dat we deze bekroning hebben verdiend. Het is niets minder dan een goed onderbouwde waardering van de prestaties van al onze medewerkers.”

John van Wanrooij ontvangt de award uit handen van Jeroen Mandjes, directeur van b&b info

b&b info volgt sinds 2004 de financiële prestaties van ruim 300 grote en middelgrote b&u bedrijven op de voet. Naast de bestaande Top-rankings hebben ze de ‘Krachtigste Index’ gelanceerd op basis van 150 bedrijven. Het krachtigste bedrijf scoort het hoogste op grootte, rendement, liquiditeit, solvabiliteit en stabiliteit.

De top 5 ‘Krachtigste Index’ 2016:

  1. Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling
  2. VORM Holding, Papendrecht
  3. Berghege, Oss
  4. HSB, Volendam
  5. Nijhuis Bouw, Rijssen

De ‘Krachtigste Index’ is terug te vinden via de b&b info website. Voor toegang tot de website is een abonnement nodig.