1000e verkochte woning valt in WalKwartier Oss

Net als vorig jaar hebben we ook dit jaar onze 1.000e woning al in augustus verkocht! Eind van de maand werd het koopcontract voor een appartement in project WalKwartier getekend, dat de teller op 1.000 woningen in 2021 zette. De verkoop van dit project verloopt zeer voorspoedig: in slechts 3 maanden zijn nagenoeg alle appartementen verkocht.

Over project Walkwartier
Project WalKwartier is het meest majeure project in het centrum van Oss en gelegen op de locatie van het voormalige V&D warenhuis. Samen met de gemeente Oss maken we het stadscentrum rijker met bijzondere architectuur en vele verschillende functies. Naast wonen (131 huur- en koopapppartementen), cultuur en educatie (ca. 4000 m2) is er ook plek voor horeca, retail en commercie (ca. 2500 m2). Onder het complex is een grote parkeergarage voorzien. De sloop van de voormalige bebouwing is nagenoeg gereed. Naar verwachting is eind 2021 de gehele locatie bouwrijp gereed, waarna de bouw kan starten.

Van de 131 appartementen zijn er nog slechts 5 beschikbaar. Nieuwsgierig? Op www.vanwanrooij.nl/oss-wal-kwartier vind je alle informatie én een virtuele tour, waarmee je de appartementen van binnen kunt bewonderen en ook alvast van het uitzicht (op meerdere verdiepingen) kunt genieten. Bekijk hier de virtuele tour.